PDA

View Full Version : 1911 census not working


kiterunner
18-09-09, 09:33
I keep getting a message saying the site is too busy so they're restricting the number of people who can use it at one time.

MargaretMarch
18-09-09, 09:51
I keep getting a message saying the site is too busy so they're restricting the number of people who can use it at one time.

I've just got on no problem.
Margaret

kiterunner
18-09-09, 10:03
I still can't get on. You couldn't do a free search for me while you're there, could you, please?

kiterunner
18-09-09, 10:31
Oh well, never mind, I'm off out now.

MargaretMarch
18-09-09, 10:54
Sorry, I went off to make a bed up.
What can I help with.
Margaret

kiterunner
18-09-09, 12:55
Thanks but it's working ok for me now, Margaret.